Pemuafakatan Ibu Bapa, Pelancaran Mentor Mentee & Konsultasi PDF Print E-mail
Sunday, 26 June 2011 03:43

Syukur telah selamat diadakan tiga program serentak pada Jumaat 24 Jun lalu iaitu Pemuafakatan Ibu Bapa, Pelancaran Mentor Mentee & Konsultasi. Majlis berjalan dengan lancarnya dan kehadiran ibu bapa untuk konsultasi juga sangat menggalakkan dengan 90%. Terima kasih kami ucapkan kepada semua yang terlibat terutama ibu bapa yang sanggup berkorban masa serta meluangkan diri hadir demi mengetahui perkembangan anak-anak.

Majlis bermula dengan tayangan multimedia Pelancaran Mentor Mentee 2011 pelajar-pelajar PMR & SPM. Kemudian diteruskan dengan pemuafakatan ibu bapa di mana En Muliade Bin Umat@Bidin sebagai penceramah. Selesai ceramah majlis diteruskan dengan ucapan Pn. Pengetua mengenai pencapaian dan sasaran sekolah pada tahun ini serta peranan ibu bapa dalam memberikan semangat kepada anak-anak mereka.

Majlis Konsultasi juga berjalan dengan lancarnya dan selesai tepat pukul 12 tengahari seperti yang dirancang. Kepada pelajar semua, gembirakanlah hati ibu bapa anda dengan keputusan cemerlang! Untuk melihat gambar majlis terus ke facebook kami.