PEPERIKSAAN PT 3 2014
SMKTP GEMILANG!
PEPERIKSAAN SPM 2014
SMKTP CEMERLANG!

 

 

Sambutan Hari Guru SMKTP 2010 Meriah PDF Print E-mail
Written by AdminSMKTP   
Monday, 17 May 2010 03:20

SELAMAT HARI GURU! Ucapan yang penuh makna buat guru pada setiap 16 Mei. Sambutan Hari Guru SMKTP begitu meriah sekali pada kali ini. Tergambar keriangan jelas di wajah setiap guru SMKTP. Di awal pagi majlis bermula dengan perarakan di palu alunan kompang dan perhimpunan sempena Hari Guru. Berkumandang lagu Guru Malaysia dan ikrar yang begitu asyik.

Kemudian majlis diteruskan lagi dengan sukan rakyat yang penuh gelak ketawa melihat telatah guru-guru SMKTP seperti kanak-kanak riang dapat bermain tiup tepung, naik basikal , kopek kelapa dan bermacam lagi. Setelah kepenatan, persembahan multimedia HARI GURU dan juga persembahan pelajar dari setiap kelas. Tahniah buat pelajar atas segala persembahan yang ditujukan khas untuk guru-guru. Kami semua amat menghargainya. Kenangan yang termanis pada tahun 2010.

Selesai segala persembahan, majlis diteruskan dengan penyampaian hadiah beberapa kategori guru dan akhir sekali jamuan yang ditaja khas oleh Puan Pengetua tercinta kami. Terima kasih, sedap jamuannya. Tidak lupa ucapan terima kasih kami kepada En Ali dari pengurus syarikat pembersihan di sekolah ini atas sumbangan kek sempena Hari Guru. Majlis di akhiri dengan memotong kek.

SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU!GURU ADALAH TUGASAN MULIA.

 

 

TEMUI KAMI DI FACEBOOK

GAMBAR AKTIVITI BOLEH LIHAT DI FACEBOOK KAMI


PENGETUA TERCINTA

 

 

[ Tukar Kawasan ]
Tutup

Info Sekolah

12 OKT 2014
Program Doa Restu
Pentaksiran Tingkatan 313-16 OKT 2014
Pentaksiran Tingkatan 3
Semoga Berjaya Anak Pelajar!30 OKT 2014
Anugerah WARNA
Menghargai Pelajar02-20 NOV 2014
Program Selepas PT 3
Aktiviti BerfaedahNOV 2014
Aktiviti Sekolah
1.PAT Tingkatan 1&2
2.Lawatan Ke LEGOLAND
3.Program Selepas Peperiksaan
4.Sehari Bersama Kolej Komuniti
5.Peperiksaan SPM

Undian

Apa Pandangan Anda Tentang Laman Web Ini?
 
Jika anda lepasan STPM, STAM atau Matrikulasi, bagaimanakah anda ingin memanfaatkan cuti sementara menunggu kemasukan ke IPT?
 

MesejWe have 56 guests online

Jumlah Pelawat

:: PENAFIAN ::

Pihak SMKTP tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat atau bahan di dalam laman web ini. Segala bahan untuk dimuat turun (download) adalah berdasarkan kesesuaian dan keperluan.Laman web ini sesuai dipapar menggunakan pelayar Internet Explorer 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox 3.0 ke atas.


SMK TANJUNG PENGELIH

81600 Pengerang Johor Darul Takzim

Tel/Fax :

+607-8253610

Emel :

smktanjungpengelih@yahoo.com.my

Laman Web :

www.smktanjungpengelih.edu.my

Blog :

www.smktanjungpengelih-jea3054.blogspot.com