Selamat Datang Pengetua Baru PDF Print E-mail
Thursday, 22 April 2010 21:45

Selama datang kami ucapkan kepada Pengetua baru SMKTP iaitu Hjh Noraaini Binti Hashim yang akan mula berkhidmat bermula hari ini. Kami semua warga SMKTP mengalu-alukan kehadiran Puan untuk lebih memantapkan lagi SMKTP.

Sebelum ini beliau berkhidmat di SMK Bandar Mas sebagai Guru Penolong Kanan Pentadbiran. Majlis sambutan telah diadakan dengan ucapan khas dari Pengetua buat semua warga SMKTP yang diadakan di Dewan Kuliah Ghufah Az-Zarkashie dan kemudian sedikit jamuan khas buat Pengetua baru.

Semoga Puan Pengetua akan bersemangat dan berasa gembira dapat berkhidmat di SMKTP dengan segala pengalaman yang ada mampu membawa SMKTP menjadi sekolah yang hebat! SELAMAT DATANG KE SMK TANJUNG PENGELIH.