Pendaftaran Tingkatan 1 PDF Print E-mail
Saturday, 02 January 2010 20:51

Pada 01 Januari 2010 merupakan Pendaftaran Tingkatan 1 di SMK Tanjung Pengelih. Sesi pendaftaran berjalan dengan lancar dan diucapkan terima kasih kepada ibubapa yang telah meluangkan masa mendaftarkan anak mereka di sekolah ini. Tuan Pengetua, En Aswan Bin Pardi dan Guru Kanan HEM telah memberikan sedikit taklimat kepada ibubapa dan pelajar sebelum pendaftaran.

Kepada pelajar baru, SELAMAT DATANG kami ucapkan dan selamat menempuh alam persekolahan menengah pula. Semoga cemerlang dan berjaya dalam apa jua bidang yang akan diceburi dan jadikan sekolah ini sebagai batu loncatan untuk ke arah kecemerlangan.