Taklimat PT 3, SARANA, Insentif Cemerlang & Dialog Prestasi PDF Print E-mail
Sunday, 13 July 2014 23:43

Program Pemuafakatan dilaksakana beberapa program iaitu Taklimat PT 3, Sarana Ibu Bapa, Insentif Cemerlang & Dialog Prestasi telah selamat diadakan pada 10 Julai 2014. Sambutan dari ibu bapa amat menggalakan. Mengabungkan beberapa program dalam satu hari adalah masa yang terbaik untuk pihak sekolah menyampaikan segala maklumat terbaru dalam sistem pendidikan di Malaysia. Insentif untuk pelajar yang meningkat cemerlang juga diadakan dalam membentuk semangat kepada pelajar lain untuk menjadi cemerlang juga.

Galeri Gambar Program Pemuafakatan

Semoga terlaksananya program ini akan memberikan kebaikan dan para ibu bapa dapat maklumat yang penting perubahan sistem pendidikan di Malaysia ini serta bersama dalam mencari jalan untuk mendidik dan membentuk anak-anak pelajar menjadi seoraang yang berjaya duni akhirat.