Kem Kepimpinan SMKTP PDF Print E-mail
Saturday, 28 June 2014 23:33

Pada 25 hingga 27 Jun 2014 SMKTP telah mengadakan Kem Kepimpinan dalam membentuk sifat-sifat kepimpinan dalam diri pelajar. Kem tersebut juga telah mendapat kerjasama dari KDSI yang turut menyumbangkan khemah tentera. Pelajar-pelajar juga di ajar memimpin kumpulan mereka dalam melaksanakan aktiviti yang telah ditetapkan dengan semangat kerjasama. Ceramah Kepimpinan juga telah di sampaikan sendiri oleh Pegawai Memerintah KDSI iaitu Kept Zakaria Bin Mansur KDSI. Terima kasih tuan. Turut diadakan juga Ceramah Pencegahan Jenayah oleh pihak Polis dari Kota Tinggi.

Galeri Gambar Kem Kepimpinan

Semoga segala apa yang telah dilaksanakan dapat membentuk jiwa pelajar SMKTP menjadi seorang pemimpin yang berwibawa dan bertanggungjawab. Selamat bercuti juga. Jaga diri baik-baik semasa cuti!