Minggu Orientasi 2014 PDF Print E-mail
Friday, 03 January 2014 00:03

Minggu Orientasi Pelajar Tingkatan 1 selamat dijalankan pada 01-02 Januari 2014 . Melalui program ini para pelajar diberi pendedahan awal berkenaan SMK  Tanjung Pengelih.

Lawati Album Galeri Minggu Orentasi 2014

Sepanjang program ini berjalan, pelajar-pelajar baru akan didedahkan dengan pelbagai maklumat dan diberikan berbagai penerangan dimaklumkan berkenaan keadaan sekolah, silibus pembelajaran , etika pergaulan , peraturan dan pelbagai perkara yang berkait rapat dengan kehidupan pelajar di SMK  Tanjung Pengelih.

Aktiviti seperti LDK , explorace , permainan , nyayian lagu sekolah dan penyelesaian masalah juga ada diadakan untuk mencetuskan hubungan silaturrahim di kalangan pelajar. Semoga penganjuran program Minggu Orientasi ini akan mendapat sambutan dan kerjasama daripada semua pihak serta mencapai objektif. Insya Allah.