PEPERIKSAAN PT 3 2014
SMKTP GEMILANG!
PEPERIKSAAN SPM 2014
SMKTP CEMERLANG!

 

 

Selamat Datang Ke Laman Web Rasmi SMK Tanjung Pengelih
Kem Kepimpinan Pemimpin Pelajar 2011 PDF Print E-mail
Written by AdminSMKTP   
Sunday, 06 March 2011 14:05

05 Mac 2011 merupakan hari paling mencabar pemimpin pelajar kerana diberi tugas dalam menguruskan segala aktiviti program kem. Tahniah kerana telah berjaya menjalankan amanah yang telah diberikan oleh guru-guru. Segala aktiviti yang dirancang telah berjalan dengan jayanya.

Tahniah kepada semua kumpulan yang telah memberikan kerjasama dengan mempersembahkan persembahan yang cukup hebat-hebat dan penuh dengan bakat serta cukup menghiburkan. Anda memang hebat!

Segala aktiviti dan kenangan boleh terus ke Facebook kami.

 

 
Sambutan Maulidur Rasul 2011 PDF Print E-mail
Written by AdminSMKTP   
Friday, 18 February 2011 13:25

"1 Malaysia 1 Ummah" merupakan tema Maulidur Rasul pada tahun ini. Sambutan Maulidur Rasul telah disambut di sekolah pada 18 Februari 2011. Sambutan di mulakan dengan perarakan menuju ke surau untuk ceramah yang di sampaikan oleh penceramah terhebat iaitu Ustaz Muliade Bin Umat@Bidin.

 

Kemudian semua warga SMK Tanjung Pengelih dijamu makan dengan Nasi Tomato yang di makan dalam dulang menambahkan lagi erat antara warga SMKTP. Terima kasih juga kepada tetamu undangan iaitu YDP PIBG SMKTP, Lt Kdr Isa Bin Ahmad dan SM Ismail Bin Ahmad (Ketua Balai Polis Pengerang) yang turut sama meraikan majlis ini. Segala aktiviti boleh terus dilihat di laman Facebook kami.

 

 
Majlis Watikah Perlantikan Pemimpin Pelajar PDF Print E-mail
Written by AdminSMKTP   
Monday, 14 February 2011 13:16

Tahniah kepada pemimpin pelajar yang terpilih sebagai Pengawas & Pustakawan 2011. Semoga anda dapat menjalankan tugas dengan penuh dedikasi & bertanggungjawab. Terima kasih kepada YDP PIBG SMK Tanjung Pengelih, Lt Kdr Isa Bin Ahmad TLDM yang telah merasmikan majlis tersebut.

 

Tahniah kepada Nur Afiq Bin Aminnudin yang telah dilantik sebagai Ketua Pengawas dan menjadi ketua membaca ikrar. Kepada pemimpin pelajar, anda hebat. Hebat Memang Hebat! Kunjungi Facebook kami untuk melihat gambar yang di petik semasa majlis tersebut.

 

 
Larian Mahkota & Merentas Desa 2011 PDF Print E-mail
Written by AdminSMKTP   
Saturday, 12 February 2011 22:17

Pada 12 Februari 2011 SMKTP telah menganjurkan program Larian Putera Mahkota & Merentas Desa 2011 Peringkat Sekolah serentak untuk menjimatkan kos. Tetamu khas iaitu Pegawai Memerintah KDSI Tanjung Pengelih Kept Roslan Bin Idris TLDM telah melepaskan pelajar dalam larian tersebut. Terima kasih juga kepada YDP PIBG SMK Tanjung Pengelih iaitu Lt Kdr Isa Bin Ahmad TLDM yang turut serta dan ibu bapa yang berlari bersama.

Tahniah kepada pasukan KD Jebat yang menang. Hebat Mamang Hebat! Layari Facebook kami untuk milihat gambar acara tersebut.

 

 
Minggu Orientasi Tingkatan 1 & 4 PDF Print E-mail
Written by AdminSMKTP   
Monday, 03 January 2011 12:01

Minggu Orientasi Tingkatan 1 & 4 telah selamat dijalankan selama 3 hari sahaja untuk menjimatkan kos & masa. Tahniah kepada semua pelajar tingkatan 1 & 4 di atas segala kerjasama yang telah diberikan dalam menjayakan program ini. Tahniah! Selamat datang ke alam baru.

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

TEMUI KAMI DI FACEBOOK

GAMBAR AKTIVITI BOLEH LIHAT DI FACEBOOK KAMI


PENGETUA TERCINTA

 

 

[ Tukar Kawasan ]
Tutup

Info Sekolah

12 OKT 2014
Program Doa Restu
Pentaksiran Tingkatan 313-16 OKT 2014
Pentaksiran Tingkatan 3
Semoga Berjaya Anak Pelajar!30 OKT 2014
Anugerah WARNA
Menghargai Pelajar02-20 NOV 2014
Program Selepas PT 3
Aktiviti BerfaedahNOV 2014
Aktiviti Sekolah
1.PAT Tingkatan 1&2
2.Lawatan Ke LEGOLAND
3.Program Selepas Peperiksaan
4.Sehari Bersama Kolej Komuniti
5.Peperiksaan SPM

Undian

Apa Pandangan Anda Tentang Laman Web Ini?
 
Jika anda lepasan STPM, STAM atau Matrikulasi, bagaimanakah anda ingin memanfaatkan cuti sementara menunggu kemasukan ke IPT?
 

MesejWe have 18 guests online

Jumlah Pelawat

:: PENAFIAN ::

Pihak SMKTP tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang dialami kerana menggunakan maklumat atau bahan di dalam laman web ini. Segala bahan untuk dimuat turun (download) adalah berdasarkan kesesuaian dan keperluan.Laman web ini sesuai dipapar menggunakan pelayar Internet Explorer 8.0 ke atas dan Mozilla Firefox 3.0 ke atas.


SMK TANJUNG PENGELIH

81600 Pengerang Johor Darul Takzim

Tel/Fax :

+607-8253610

Emel :

smktanjungpengelih@yahoo.com.my

Laman Web :

www.smktanjungpengelih.edu.my

Blog :

www.smktanjungpengelih-jea3054.blogspot.com